Produkcja Spółdzielni oparta jest na wyrobach piekarskich i cukierniczych i prowadzona jest w dwóch piekarniach oraz ciastkarni.
Chlub± Spółdzielni stały się ciesz±ce się wielkim uznaniem klientów "Chleb z łopaty" i "Chleb metrowy". Od czasu wprowadzenia na rynek w styczniu 2002 roku, "Chleb z łopaty" stał się prawdziwym hitem regionu i osi±gn±ł sprzedaż na poziomie 10 ton miesięcznie, głównie w rejonie limanowskim, ale także w s±deckim. Chleb ten został doceniony podczas Konkursu programu AgroPolska 2003 i uzyskał nominację do ogólnopolskiego konkursu Polski Producent Żywno¶ci 2003 pod patronatem Ministra Rolnictwa.
Sukces naszych wyrobów kryje się w naturalnych składnikach i tradycyjnej metodzie wypieku wg receptury zakładowej z dodatkiem kwasu chlebowego. Z dum± możemy podkre¶lić iż do naszych produktów nie dodajemy żadnych ¶rodków konserwuj±cych, a stosowane składniki jak również charakterystyczne prowadzenie ciasta w procesie technologicznym sprawia że chleby zachowuj± duż± porowato¶ć, wspaniałe walory smakowe oraz przedłużon± ¶wieżo¶ć i trwało¶ć.
Spółdzielnia stale wzbogaca asortyment pieczywa a uznanie klientów wzbudzaj± kolejne produkty takie jak: chlebek grillowy, chleb szwedzki, pieczywo tostowe czy bułeczki wieloziarniste, które maja szanse stać się wkrótce hitem na miarę "metrowca" czy "Chleba z łopaty".
W trosce o najwyższa jako¶ć naszych wyrobów, Spółdzielnia wdraża obecnie program maj±cy na celu uzyskanie unijnego certyfikatu HACCP.